diumenge, 24 de febrer del 2008

Sobre el missatge "subliminal"

Hola a totes i tots.
Escric este post sé que massa tard. Però més val tard que mai. Això diuen, no?
No havia vist l’anunci. Però als zàpping massa l’han tret ja.
No sé si és beneficiós o no que ho traguen tant. Indirectament ens ridiculitzen. No som del Partit Popular. Almenys no tots.
Ho entenc com una mena de missatge subliminat per a les eleccions: Ei valencianista! Si te l’estimes, has de votar el Partit Popular. Que no veus que el teu equip ho porta a l’escut? Vota’l! Amb V: de votar, de València C. F. , i de valencians, que d’això anem sobrats!
Un partit “d’estes característiques” entre el València i el Barça és massa morbós, a Girona i València cremen la monarquia, i ara van a enfrentar-se per tal de poder aconseguir una copa, la del rei. Massa poc pronacionalisme, no? I ara que l’ombra de la les eleccions és el pa de cada dia...
València- Barça em recorda al no Vila-real- Barça de fa uns anys. Sé que no hi ha ni punt de comparació, allò era Champions i açò simplement la Copa del Rei, però ambdues són competició internacional.
Si passaven els dos jugaven la final, una final amb “Ç”. El meu professor de valencià ens ho dia dia sí, dia també. Al final el Vila- real no va passar. Llàstima!

Este València- Barça no atrau gens. Una cursa de caragols seria més atractiva crec jo.
Val sí, és la semifinal de la Copa del Rei, però este València no dóna més que vergonya (i ho diu una que ha sigut molt -massa- valencianista). Si ja eren poc valencians, ara que no està Albelda és la gota que colma el vaso.
Ara segur que ho vorà més gent, a priori almenys.

No m’acabe de creure que no s’hagueren adonat que l’escut tenia un missatge ocult. Que va ser fet pels aficionats del Llevant.
El que també és “graciós” és que canvien l’escut, bé. Però... en posen un que tampoc és l’oficial. A què ve açò?

Que guanye “el millor”.
Visca el Vila-real!
Mira el vídeo

5 comentaris:

Nelo ha dit...

Hola Anna. Trobe que no et conec però pel que he llegit sembles una xicota amb les idees claretes. Va cridar-me l'atenció el teu missatge al meu bloc i me n'he vingut correts al teu. De segur que ets una bona valenciana i sols per això t'hi faré un enllaç al meu et sembla?
Es nota que t'agrada escriure... (i a més de coses interessants). Bé, ja n'hi ha prou de "peloteo". Salut!

Anònim ha dit...

no som del PP? a veure si ho recordem per a les eleccions del 2011...

Anònim ha dit...

està clar que no ho som, tots ho recordarem. Mentrestant Telecinco s'ha rigut de tots els valencianistes peperos, bloqueros o socialistos. Quina vergonya...

PERE BLOG ha dit...

anim kuants mes cremem la foto del rei millor,per cert on caray stan tots els faxes la faleange i demes?
com no al PP...

Rosa ha dit...

La veritat és que és ben vergonyós que isca per la televisió un escut no oficial i quina casualitat que es tractava d'un que duia un missatge ocult, o no tan ocult, ja que tots l'hem vist. Jo no sóc del València C. F. però sé de gent que ho és i no vota el PP. No hem de barretjar el sucre amb la sal. Quina vergonya!