divendres, 22 de febrer del 2008

Veritats versus atacs

Hola a totes i tots:
Divendres: esperant divendres! Gràcies... món! (no sé massa ben bé a qui agrair-li-ho)
Ja era hora, millor dit; dia! (Quina frase més estranya, no?)
Ja comencen eixos dies que algú va agrupar dient-los cap de setmana. Per cert, no acabe d’entendre massa ben bé perquè es denomina així en català. En altres llengües com el castellà sí es diu com cal, o anglés o l’alemany. Però...cap? Peus si de cas!
Ja avance que és més que probable que la propera setmana i els primers dies de la següent m’absente, tant d’este modest racó, com de la vida social (i amb aquells que parle... em disculpe de bestreta si estic tensa); ara és l’hora d’estar cara al flexo i els llibres. Massa per a tan poc de temps. Vorem com va.
Després d’estes línies que no acabe d’entendre massa ben bé perquè les escric, hi ha qui diu que són l’encant dels posts jo, no sé què pensar. Les meues introduccions semblen les d’Evarist en Història MC, no?
Vaig a posar-me en matèria ja.
Reconec que he estat uns dies sense llegir premsa ni vore els noticiaris.
Navegant per Levante i Pàgina 26 per tal de comentar la notícia del partit que enfrontarà el Barça i el València, m’he topat amb una altra que considere més important i que probablement pocs sabeu, com a la tele no ix...

El passat dimecres a les Corts, la diputada per Compromís Marina Albiol va recordar-li el llistat de càrrecs populars amb problemes amb la justícia. Dient que Hernández Mateo (alcalde de Torrevella (sí! Sou de Torrevella: Torre- VELLA) i diputat a les Corts pel PP) havia aconseguit una plusvàlua de 5,2 milions d’euros per una compravenda que li havia costat 180.000 euros.
L’alcalde va demanar la paraula, per tal de dir que "si no retira sus palabras me veré en la obligación de decirle que es usted una de esas personas a las que se conoce por la profesión de su madre”.
Suscità les crítiques de l’oposició.
Davant el revol, la presidenta de les Corts demanà a ambdós diputats la rectificació.
Albiol no ho retirà, perquè era una valoració política i no personal.
Hernández Mateo contestà dient que No sé por qué se tiene que ofender nadie, yo no sé si es hija de una costurera o una comadrona".
Per consegüent la presidenta de les Corts va donar per acabat el tema.
Més tard, no deixà ni a ella ni a Glòria Marcos intervindre ni tan sols una volta malgrat haver demanat una paraula. Ni E. Morera ni M. Oltra estaven, anaren més tard, quan tot ja havia passat.
Quan la sessió acabà Oltra, Morera i Marcos anunciaren que demanarien l’acta de la sessió per a estudiar-la amb deteniment.

Plantejament del problema: A les Corts no es pot parlar de corrupció.
Solució: Furtar la paraula, insultar o impedir parlar amb ells.
Mentre tant, a Campsnal 9 continuen sense comentar estes notícies.
Resultat: Un altre gol que ens fan. Partit Popular- Campsnal 9 2000/ Veritat 0.

No saps qui és l’alcalde de Torrevella? Mira’l a Youtube!
Vols una televisió pública i plural? Adherix-te!